nedeľa 14. decembra 2014

Nápady na vianočnú výzdobu


V dnešnom vianočnom článku, by som vám chcela ukázať zopár tipov na vianočnú výzdobu. Verím, že už ste sa do zdobenia pustili, no aj tak dúfam, že vás aspoň trošku inšpirujem. 

Mojím obľúbeným miestom, kde mám každé ročné obdobie inú výzdobu je komoda. Navrchu má veľa miesta a tak mám vždy kde sa vyblázniť. Možno ste si všimli aj zopár DIY. 
Christmas coutdown som vyrobila z kúsku poličky, baliaceho papiera, tabuľovej fólie a fixky. 
Na obrázok mi stačil bodkovaný baliaci papier, stránka z časopisu a rám.
Svetrová sviečka je vyrobená zo starých návlekov.
A nakoniec vetvičkový svietnik je zo starého zaváracieho pohára, vetví nazbieraných vonku a na nalepenie mi stačil Patex.

Toto DIY som videla u jednej youtuberky a hneď som začala zháňať staré kazety. Na moje sklamanie som doma žiadne nenašla. Našťastie ma zachránila babka, ktorá ich mala kopu. A čože to teda je? Noe predsa stojan na telefón. Zistila som, že to je praktická vecička. Potrebujete len obal na kazetu a baliaci papier.


Na tento môj projekt som pyšná najviac. Celý november som zbierala ruličky od toaletného papiera všade, kde sa dalo (okrem verejných záchodov apod.). A je to samozrejme adventný kalendár. Čo naň budete potrebovať vám snáď ani nemusím hovoriť, ale predsa: ruličky od toaletného papiera, baliaci papier, fixku a nejaké dobroty na naplnenie. Málo kto mi veril, že bude vyzerať takto dobre. 


Ďalej vám ukážem dve veľmi ľahké dekorácie, ktoré sa ani DIY nazvať nedajú a zvládne ich každý. 


Keďže som si aj tento rok dala načas s výrobou adventného venca, mamina ma predbehla a vytvorila takúto adventnú výzdobu. Jedná sa o tanier, na ktorý vyskladala sviečky a dekoráciu.

Ako sa vám páči dnešný článok? Akú výzdobu ste zvolili? 

2 komentáre :

  1. Fantastické!!! Adventný veniec je nádherný , odkáž mamine, že je šikulka :) a nápad s adventným kalendárom je super, do tých ruličiek sa toho veeeľa zmestí :)) a najviac sa mi páči obrázok s bodkovaným baliacim papierom a fotkou z časopisu - úžasne jednoduché a vyzera to dokonale! Inak celá vianočná výzdoba skvelá, veľmi sa mi páči :) ♡

    Basha

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥