piatok 20. februára 2015

birthday girl [random & gifts]

instagram: @ema_bar

Vlani som s vami zdieľala túto radostnú udalosť, tak prečo nie aj tento rok? Aj napriek tomu, že od mojich narodenín ubehli dva týždne (alebo viac?). V tomto článku by som teda chcela ukázať nejaké random fotky z oslavy a darčeky, pretože im nechcem venovať celý článok, ale ak by ste naozaj veľmi chceli môžem opäť pridať aj druhý random zo Slovenska (ak pôjdem).



Oslava bola fajn. Vyrobila som si dekoráciu, pripili sme si, dali koláč nejaké darčeky a potom už bohužiaľ musela M. vyraziť na cestu. O nedlho sa k nám zasa pridal ocino, dostala som posledný darček, pozerali film Mama Mia (bola som až príliš nadšená, že na moje narodeniny dávajú v telke nejaký film), jedli, pili, party hardovali (nie to nie :D). Cez jarné prázdniny by som chcela ísť na Slovensko osláviť narodeniny so zvyškom rodiny. Stále ma čaká mini pseudooslava s D. na ktorú sa veľmi teším, ale nejako nie a nie nájsť vhodný termín. No a na budúce narodeniny si želám korunku, pretože bez tej by sa sladkých 16 neobišlo a odznak, pretože budem prudko cool.





Teraz už sa presuniem k darčekom :). Prvý darček je od maminej kamarátky, ktorá je občas u nás, pretože má výšku v Prahe, inak žije v Taliansku. Dostala som od nej tento super telový set, ktorý obsahuje sprchový gél, telové mlieko a mydlo. Všetko krásne vonia po kokose a najlepšie je, že žiadny produkt nebol testovaný na zvieratách! To ja môžem. A čo ešte môžem je Nutella, ktorá samozrejme nebola originálnou súčasťou balíčka :D. 


Druhý darček bol tak trochu narodeninový, trochu vianočný a trochu len tak. A vedela som o ňom dopredu. Na koncert Eda Sheerana som nikdy nejako veľmi netúžila ísť, ale teraz viem, že to bola blbosť a keď bude niekedy nabudúce v Prahe, tak tam určite budem! Skvelý zážitok. Môj telefón dostal na frak. Fakt. Ed bol super, celý koncert bol super! Aaa. 


A posledný darček bol Pandora náramok. Vôbec som niečo také neočakávala, nečakala, ani vo sne mi to nenapadlo a bolo to ohromné prekvapenie! Keď som videla taštičku Pandora, tak som si myslela, že v nej nájdem naušnice, ale bol tam náramok a myslím, že to bol môj najlepší prekvapený výraz. Mám teda ružový kožený náramok a môj prvý prívesok je srdiečko s korunkou a na druhej strane je nápis Princess.Od maminy som dostala aj opodstatnenie, vraj aby som nezabudla, že som ich princezná. Okej. :D 

Vlastne je tu ešte jeden darček, ale to nie je oficiálne. Od tety dostanem lístok na One Direction do Viande. Aaaa. Nie som síce už taká veľká directionerka, ale pred 4 rokmi by som si pre ten lístok aj odrezala ucho (okej prehnané), takže som nemohla odmietnuť!

P.S. Určite ste si všimli, že blog už sa naďalej nevolá Swallow be. Nad zmenou názvu som uvažovala dlho, ale pôvodný mi prirástol k srdcu a navyše som iný ani nevedela vymyslieť. Keď som teraz prišla na (podľa mňa) dobrý názov, tak som neváhala (veľmi). Dôvody tejto zmeny sú rôzne dvojzmyselný preklad swallow, na nič neodkazujúci názov a tak ďalej. S odstupom času som za zmenu rada a dúfam, že som vás nijako nezmiatla :),



6 komentárov :

  1. Jee pandora je úžasná vždycky jsem si od ní ten náramek přála!! Tak dodatečně všechno nejlepší! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. i know that it was yesterday but happy birthday! i like your blog! :)
    xx, Flora
    http://lapapillonnoire.blogspot.hu/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky, Pandora je krásna..:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasne fotky hlavne tie 15-kové sviečky! :)
    Vždy vsom chcela Pandora náramok no zatiaľ ho môžem ešte stále obdivovať :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten naramek je skvelej, a vubec, super fotky!

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥