streda 26. augusta 2015

plytká

SummerDreamz | via Tumblr
pikčr: weheartit

Myslíte si, že keď sa narodíte, máte už v sebe zárodky svojej osobnosti a fóbií? Alebo, že sa postupne vyvíjate? Podľa mňa je riešenie niekde medzi. S niečím sa už narodíte a ten zvyšok naberiete počas života. Pýtate sa prečo o tom rozprávam? Príde mi zvláštne ako sa človek behom života mení, menia sa veci, ktorých sa bojí. Keď som bola malá určite som sa nebála plytkosti svojho ja. Bála som sa tmy, už sa nebojím, ale prestanem sa niekedy báť priemernosti? Tieto nové strachy sú pre mňa až príliš nové. Nie je to typ strachu z niečoho čo vidíte alebo sa toho môžete dotknúť. Je to niečo, čo nosíte v sebe. Navždy? Strach z priemernosti (absolútne plytký strach) som objavila vtedy, keď som si uvedomila, že v ničom nevynikám, vo všetkom som absolútne priemerná a najhoršie bolo, že som si vždy myslela pravý opak. Strach zo zabudnutia vo mne bol od pradávna, bála som sa, že moja existencia bude zbytočná, ale ja chcem niečo dokázať, vždy som chcela. A strach z tej plytkosti? Ani neviem.




6 komentárov :

  1. Naprosto tvůj strach chápu, ale zase na druhou stranu, nebyl by ten život beze strachu nuda? :)
    http://lifestyleoptimist.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nebudeš tomu věřit ale přesně tohle cítím i já. Nic mi nejde víc než ostatním. Taky se chci nějak prosadit, ale bojím se toho že to nezvládnu.
    A co se týká tvého blogu tak ti ho musím pochválit protože máš krásný vzhled! :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úžasný blog :)
    Budu ráda, když se podíveš i na můj a sdělí názor co například zlepšit :)
    http://cherrysstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Keď sa narodíš, tak človek sa postupne vyvíja najprv sa naučí rozprávať až tak myslieť, preto keď niektoré rozhodnutia najprv povieme a až tak si potom zahryzneme do jazyka keď je neskoro je to preto pretože sme si to v danej chvíli neuvedomili, všetko sa začína v prvých troch rokoch života kde dieťa spoznáva svet spolu s rodičom všetko je o váchove keď povie napr. keď to nezješ príde bubák a ža zje automaticky je strach u dieťaťa a tak sa to prenáša aj ďalej potom sú tu gény, ale to je o úplne niečom inom ;) ako sa vraví strach je najväčší napriateľ človeka
    https://clodyteenmummy.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. niekto tu má existenčnú krízu? :).
    človek jednoducho musí prekonať svoj strach, inak nedokáže žiť naplno, aj keď v istých prípadoch strach človek posúva vpred... je to ťažká úvaha na tak krásny deň :).

    Pozývam ťa na GIVEAWAY o DEICHMANN KABELKU, ktorá sa koná na mojom blogu!
    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj, ja som sa cítila presne tak ako ty. Myslím, že každý si tým prejde, ale môžem ti 100% povedať, že si v niečom výnimočná. Akurát to nemusí byť niečo očividné, ako je hranie na gitare či tanec. Vždy sa nájde niečo v čom niekto vyniká. Vždy. Ak sa chceš o tom porozprávať, budem rada ak mi napíšeš na e-mail: blogforsmile@gmail.com. Ak nie, rešpektujem to a verím, že čoskoro nájdeš výnimočnosť svojej osobnosti :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥