sobota 5. septembra 2015

Leto [random]


Aký bol váš prvý školský týždeň? Ja ho aktuálne trávim niekde na Vysočine na adaptačnom kurze/zájazde/pobyte. Tento článok je samozrejme prednastavený a v dobu keď ho píšem som z toho výletu dosť nervózna a závidím kamarátkam, ktoré na tieto výlety idú iba na 3 dni. Pretože prvý týždeň je na rozpamätanie sa trochu náročný, povedala som si, že by sme si mohli pripomenúť leto. 

Nebudem vám tu kompletne opisovať moje prázdniny len veci ku ktorým mám aj fotky :). Začnem teda tým, keď nám prišiel balíček od Urban Decay a Kiehls, na fotke samozrejme len UD. Moja je horná paletka Naked Basics2.


August bol pre mňa asi ten lepší mesiac. Síce boli celé prázdniny relatívne nudné, ale august bol ten lepší mesiac. Koniec júla a začiatok augusta som trávila u babky A. a jeden deň sme si urobili výlet do Lednicko-valtického areálu a bolo to super. Určite odporúčam a je to výlet na celý deň. Ja som sa do tohto areálu chcela dlho pozrieť, jediné čo ma zarazilo bola vysoká cena vstupného na prehliadku interiérov. 


Presunieme sa do Prahy, kde som bola s maminou na Cosmopolitan Pop-up redakcii. Nasledujúce dve fotky sú práve odtiaľ (aj labuť). Zapózovala som si v tielku z kolekcie od Stelly McCartney pre Adidas, vytvorila som si návrh líčenia, módnu stránku a titulku. Vo vytváraní titulky som sa našla a veľmi ma to bavilo, moja je táto. Bol to super deň a veľmi som si túto akciu užila. Potom sme sa s maminou ešte trochu prešli a užívali si nádhernú podvečernú Prahu. 




A tu už môžete vidieť, čo všetko som si z Cocmo akcie doniesla. 


Sobotu 29. sme strávili s rodičmi na Street food festivale na Náplavke. Najprv som si myslela, že si tam nič nenájdem, vzhľadom k mojej vegetariánskej situácii, ale opak bol pravdou. Našla som dva vegetariánske/veganské stánky a kopec sladkých dobrôt. Ja som si dala vaflu s škoricou, niekoľko makroniek (salt caramel... mhmm), citronádu a neodišla som bez Nerds cukríkov zo stánku Candy store. Ešte ten večer sme boli na Óčko predpremiére filmu We are your friends so Zacom Efronom, ktorý ma vôbec neoslovil a väčšinu času som strávila hraním Candy crush. 



2 komentáre :

  1. Krásné fotky. :) Ty stíny z Cosma mám taky :) akorát mi příjde že jsou celkem málo pigmentované.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky jsem byla na redakci a souhlasím s komentářem nade mnou, stíny jsou bídně pigmentovaný, ale kdoví, co s tím udělá báze :)
    A hezké fotky! :) Ta vafle vypadá skvěle :O

    Simply Janet
    Ráda bych tě pozvala na svou giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥