štvrtok 17. decembra 2015

Výzdoba [Vianoce 2015]


Do Vianoc zostáva 7 dní a v škole je to šialené, asi našich profesorov nenavštívili duchovia Vianoc. Dnešný článok ale nebude o tom, aké to je v škole, chcela som sa s vami podeliť o moje vianočné dekorácie. Vlani vyzerala moja izba ako winter Christmas wonderland. Tento rok mám síce 100x väčšiu vianočnú náladu, ale bohužiaľ to neodráža výzdoba. No.. Nevadí.

Na prvej fotke sa môžete pokochať mojim adventným kalendárom. Geniálny nápad podľa mňa, len odporúčam kupovať lacnejšie sladkosti. Čo mi príde ešte fajn je, zabaliť si nejaké malé darčeky ako vrecúško a pripnúť si ho na nástenku.


To som tak večer sedela, nevedela čo so sebou a rozjímala, že mám nejakú prázdnu stenu. Vzniklo teda toto. Doma som mala bielu plsť, vetvičku a špagát dala som to dokopy a teraz mi na stene visí táto no.. neviem ako to nazvať. 


Priestor nad písacím stolom samozrejme tiež nemôže zostať prázdny, takže som si vyrobila takúto jednoduchú girlandu. Inak anjelik je z pražských trhov.



Pripájam tip na darček- vyšívaná záložka. Na internete si nájdite akékoľvek zvieratko z geometrických tvarov, prekreslite obrázok na papier a môžete vyšívať.


Tento rok som si konečne kúpila imelo, síce pod ním nečakám bozk, ale ako ozdoba stačí. Zelené imelo by malo prinášať zdravie a napríklad zlaté peniaze.


Nakoniec len môj stromček. Tento rok som naňho pridala aj svetielka a kúpila nové ozdoby, vojačik je z vianočných trhov v Prahe a ružové gule sú z Lidlu.

Ako sa chystáte na Vianoce vy? Vyrábali ste si nejaké dekorácie?


3 komentáre :

♥ Ďakujem za váš komentár ♥