piatok 4. marca 2016

VÝSTAVA TITANIC [report]


Pamätám si, keď som raz na Disney channel pozerala Jonas Brothers, ako cestovali po USA a v jednom meste navštívili výstavu Titanic. Prečo vám to hovorím? Pretože už odvtedy som na túto výstavu chcela ísť, ale myslela som si, že je len v Amerike, keď som sa ale dozvedela, že bude aj u nás, neváhala som. No pravdu povediac som celkom sklamaná, čakala som viac. Organizácia bola hrozná, čakali sme v rade pol hodinu (aj napriek tomu, že sme mali lístky) a aj vnútri sa čakalo, bola tam zima a nemohla som si nechať svoj batoh (pán v šatni trval na tom, že mám odovzdať kabát, vraj je to horko a ani batoh nemôžem mať, napriek tomu, že bol menší ako kabelka jednej dámy). Aj samotné exponáty ma sklamali, myslela som, že ich bude viac a  atmosféra bude ako naozaj na Titanicu. Na druhú stranu sa mi páčilo, že na začiatku dostanete lodný pas s menom reálnej osoby a jej krátkym príbehom a na konci môžete zistiť, či ste prežili. Ja som mala slečnu Bryhlovú, ktorá bola zo Švédska a cestovala zo Southampton do Illinois so svojím bratom a snúbencom, bola to veľmi mladá slečna, ktorá mala len 20 rokov a na moje potešenie prežila. Tiež sa mi páčil model Titanicu, je to vlastne taká hlúposť, ale pre moje fotenie skvelý detail, keďže boli na palube aj malé figúrky. Veľa detí potešil model ľadovca, ktorého ste sa mohli dotknúť, vyzeral celkom malý, ale ako už to z ľadovcami býva, tak pod vodou už asi taký malý nebol (fun fact: z tých obrázkov mám zimomriavky a strach). Ak teda nie ste veľký fanúšik Titanicu, tak nemá úplne cenu na výstavu chodiť, dokument National Geographic vám toho povie rovnako. 


Na dodanie atmosféry si k fotkám vychutnajte Celine Dion a tiež môžeme rovno Leovi pogratulovať k Oscarovi. 







5 komentárov :

  1. Take jsem tam byla. :) Tam si spoustu lidi stezovalo, ze ma listek a ze ma pravo jit dovnitr, ale poustelo se v pul hodinovych intervalech a uprimne, nadavat organizatorum, ze se na to spousta lidi muze vykaslat, ze meli vstupenku presne na cas, je pekne ubohe. :) Ja teda nejsem nejaky netrpelivy clovek a pockala jsem si. :) Jinak se mi tam libilo. :) Akorat nez bych si tam vsechno precetla a vsechno poslechla, byla bych tam nejakych 5 hodin. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež ma trochu mrzelo, že som si nemohla vypočuť všetko.

      Odstrániť
  2. Já jsem tam byla nedávno a líbilo se mi to moc. :) Mělo to hezkou atmosféru a bylo to podle mě opravdu pěkně udělané. Neměla jsem od toho moc velká očekávání, ale mile mě to překvapilo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala naopak možno príliš vysoké očakávanie.

      Odstrániť
  3. Nebyla jsem tam, ale chystám se tak.
    Titanic je můj nejoblibenější film a prostě tohle si nesmím nechat ujít :)
    http://littlepricklyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥