piatok 17. februára 2017

Čo som dostala k narodeninám?


Ako z posledného článku asi viete, v nedeľu 5. som mala narodeniny a rozhodla som sa, že malá ukážka mojich darčekov nikomu neublíži. No pre istotu, nechcem sa nijako vychvaľovať, zo všetkých darčekov mám neskutočnú radosť a ešte väčšiu radosť mi robia ľudia, od ktorých som ich dostala.  
Začala by som darčekmi od rodičov. Mojím hlavným darčekom sú lístky na koncert The 1975, z tých lístkov sa pomaly stáva tradícia, ako na to pozerám. Druhým darčekom je časopis Lidé a Země, ku ktorému sa viaže vtipná príhoda. Posledným darčekom od rodičov sú dve peny do kúpeľa z Lush, vybrala som si Ladybird, ktorá vonia ako žuvačky, a Big Bang.  



Kamarátky mi v pondelok po narodeninách usporiadali oslavu, ktorú sme si, mimochodom, dosť užili. Od M. a A. som dostala balík plný úžasných vecí, ktoré môžete vidieť vyššie. Všetko ma neskutočne potešilo, je vidno, že ma dobre poznajú.


Od B. som dostala voucher na kávu a koláč v kaviarni Art-n-Coffee a už teraz sa nemôžem dočkať, kedy sa tam vyberiem.


J. mi darovala sprchový gél, hubku a levanduľový sprej na poštár a všetko to bolo v krásnej taštičke s kaktusmi. 


A to najmilšie nakoniec, batoh s jednorožcom, ktorého môžete vytiahnuť a mať ho ako plyšiaka. Neskutočne zlaté. Okrem toho som od T. dostala aj Hamilton obrázok, ktorý mám už vystavený na poličke (teraz už tie texty z hlavy nikdy nedostanem).

Myslím, že darčekov bolo nateraz už dosť. Ešte raz za všetky veľmi pekne ďakujem. 

2 komentáre :

♥ Ďakujem za váš komentár ♥