nedeľa 28. mája 2017

Colour pop { Prvé dojmy }



Pred nejakou dobou mali na stránkach Colour Pop-u zvýhodnené poštovné a tak sa stalo, že sme si spolu s M. urobili radosť. A musím povedať, že radosť to veru bola. Po takmer mesiaci nám dorazil balíček plný kozmetiky až z ďalekej Kalifornie. Nie som síce žiadny odborník na make-up, ale netestovanou kozmetikou nepohrdnem.

Moja objednávka obsahovala 
Super Shock Eyeshadow: La La
Ultra Matte Lippie Stix: Nixed
Ultra Matte Lip: Time Square

A ako sa mi produkty páčia? Otvorte celý článok, kde nájdete moje prvé dojmy. 


Než som si konečne vybrala odtiene, ktoré mi nakoniec aj dorazili, trvalo mi niekoľko hodín, než som sa prebrala obrázkami na internete, ale stálo to za to. Odtieň La La je nádhernej medenej farby, ktorej si ľudia všimnú už z diaľky. Čo som si ale všimla po niekoľkých hodinách nosenia je to, že sa vlieva do vrások na viečku, ale báza pod očné tiene je jednoduchým riešením, s ktorou vydrží bez problémov celý deň. 

Z tekutého rúžu som naprosto nadšená! Vybrala som si studený nude odtieň, ktorý je trošku tmavší. Z výberu rúžu som bola najviac nervózna, pretože som sa bála, že mi farba nebude sedieť, ale, lepšie som si vybrať nemohla. Rúž vydrží všetko, jedlo, pitie a na perách je po celý deň. Pri nanášaní je pomerne lepkavý, ale akonáhle uschne, tak nie. V priebehu dňa začne trošku žmoliť a dlhodobá výdrž môže byť nepríjemná, pretože rúž vysušuje pery. 

Pravdu povediac druhý rúž som na perách ešte neskúšala. Nemala som naňho zatiaľ náladu. No s farbou som spokojná, jednoducho láska na prvý pohľad. Pri skúške na ruku som si ale všimla, že sa dosť rozmazáva, tak uvidíme, ako s ním budem spokojná. 

Poznáte značku Colour Pop? Skúšali ste ju?







3 komentáre :

  1. Produkty vyzerajú skvelo,aj keď tú značku nepoznám :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek,, také už dlouhou dobu přemýšlím, že si nějaké produkty od této značky seženu :)
    thatismylifeandblog.blogspot.cz by -A-

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od colour pop by som rada niečo vyskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥