piatok 11. januára 2013

Momma bloggers


V poslednej dobe veľmi sledujem tzv. momma bloggers. A ktože to je? Sú to ženy- blogerky, ktoré už majú niečo za sebou, majú deti a rodinu. No i tak sú stále nápadité, šikovné a pekné. Tieto mamičky jednoducho vedia zaobstarať deti a popritom sú výborné blogerky.

Blogov ktoré vlastnia mladé baby je nespočetne veľa, no rozrastá sa aj kategória mamičiek, ktoré rady píšu, fotia a porábajú rôzne veci. Úprimne neviem ako to zvládajú, pretože ich blogy sú väčšinou aktualizované denne, no všetci poznáme pred-nastavovanie článkov. 

Rada by som vám ukázala dva príklady momma bloggers:

Ako prvú vám chcem predstaviť Victoriu Hudgins. Ak máte radi diy, tak je pre vás tento blog ako stvorený. Victoria je mamičkou dvojičiek. Ak budete čokoľvek hľadať, zaručene to aj nájdete, pretože jej menu je šikovne spracované. Len sa pozrite. 
Victoria sa nevenuje len diy, má pod palcom aj ďalšie projekty a jej práca ju (zjavne) baví. Usporadúva aj rôzne oslavy či iné akcie, nech už sú malé, alebo väčšie. Tiež sa venuje svadbám, ako presne to vám už nepoviem. Na jej blogu nájdete aj recepty, rôzne nápady na dekorácie, e-kurz,jej magazín Styled. a tiež si podla jej rád môžete urobiť vlastnú perfektnú oslavu.

Táto naozaj veľmi šikovná mamina má dvoch synčekov a stále hýri inšpiráciu a skvelými nápadmi. Predstavujem vám Lindsay. Od Lindsay sa môžete nechať inšpirovať, keď budete chcieť nejaké recepty, má ich slušné množstvo a niektoré vyzerajú naozaj výborne. Poradí vám pri starostlivosti o pleť, dá vám tipy na prípravky či na vlastný recept. Samozrejme nájdete aj veľa diy návodov, ktoré sú nápadité  a šikovné, väčšinou pracuje s fimo hmotou. Nakoniec si môžete prečítať aj denníkové zápisky. Určite sa pozrite na jej Pinterest profil.

Tieto blogy bývajú často zaujímavejšie, ako tie ktoré hýria všade naokolo. Maminy majú veľa dobrých tipov a rád... Určite majú odo mňa plus. 
  
  

1 komentár :

  1. Ja sledujem hlavne tento lovetaza.com a to nie že mamina blogerka,ale to je celá krásna rodinka blogerov a blogeriek :)) Strašne sympaticko pôsobia a sú úžasní proste

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥