sobota 25. októbra 2014

27/9

top: Gate, jeans: Tally Weijl, jacket: Reserved, purse: H&M, shoes: HKM

Mám pripravených kopec článkov, ale nejako mi upadla motivácia, tak snáď už to bude lepšie. O a ešte skúšam písať čo to po anglicky, pretože podľa múdrych google štatistík mám najviac návštev z krajín ďaleko za veľkou mlákou. Uvidíme či to ponesie nejaké ovocie. Dnešný článok bude teda outfit, ktorý som mala na sebe na našom malom kultúrnom výlete. Zvolila som pohodlný outfit a zvolila som dobre. Najmä topánky, ktoré sa mi osvedčili v izbe plnej peria. Neberte si plátenky (D. odporúča, ak sú to čierne Vansky, tak to platí dvojnásob, ale môžete si ich umyť aj vo Vltave). A prezradím vám ešte niečo. Je dosť možné, že to neviete, ale jazdila som na koni a toto sú topánky na kone. Schválne, poznali by ste rozdiel? Tieto teda patrili mojej mamine, ktorá si ich kúpila ako motiváciu, ale nakoniec nám len ležali v krabici.

I wore this outfit for a little coulture trip with my friend. We were on Andy Warhol´s exhibition. It was amazing, I felt like in paradise. After this exhibition we went to another kind of exhibition called Pokoje (Rooms). My most favourite room was full of feathers. Amazing don´t you think? In this room I´ve relized, that my shoes are perfect, ´couse it was so messy there :D. What do you think about my outfit? :)

 Čo hovoríte na outfit? :)






4 komentáre :

  1. Neboj, ona motivace kolísá, nech si nějaké do zásoby, až budeš mít chuť psát :-))) Outfit je krásný a botky na koně taky, člověk by vůbec neřekl, že nejsou před měsícem koupené třeba v H&M nebo tak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Outfit se ti povedl , líbí se mi ta bundčika:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Outfit se ti opravdu povedl, moc ti to sluší! :)
    http://novakovakristyna.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥