štvrtok 8. januára 2015

outfit inspirations


Než začnem, tak by som vás chcela privítať v novom roku 2015, aj keď je to už nejaká doba. Akou nohou ste vyliezli prvého z postele? Ja úprimne neviem, ale vyliezla som z nej presne po 12 hodinách od zmeny dátumu. Ale to nie je dôležité, ako sa začal váš rok? Prvým článkom 2015 bude outfit inspiration, na Vianoce som dostala statív, a tak som ho týmto spôsobom otestovala. 

Prvá inšpirácia je moja obľúbená v 50 odtieňoch šedi (akože farby, čisto a len farby). Môžete v nej nájsť moju obľúbenú sukňu (tu, okej na blogu ste ju videli len raz, ale fakt ju mám rada!) a nové tričko zo Sinsay. Zaujalo ma hlavne rukávmi, ktoré sú ako keby kožené (niečo ešte jemnejšie, ale v skutočnosti mi lepšie prirovnanie nenapadá) a potom samozrejme nápisom, ktorého polovina je hore nohami. 


V poslednej dobe veľmi obľúbený outfit! Sveter som ulovila v F&F, je vo veľkosti 42, ale príde mi, že to je tak maximálne 38. Veľmi sa mi páčila farba, ktorá je pastelovo fialová a navyše to je rolák. Mám vo zvyku si pod tú stočenú časť dávať náhrdelník. A nohavice sú taktiež nové, zisťujem, že v Tally Weijl už mi rifle až tak nevyhovujú a naopak ma príjemné prekvapilo H&M a teraz aj Zara. 


A nakoniec najobyčajnejší outfit. Je síce taký bežný, ale mám ho rada, do školy je ako stvorený a so správnymi doplnkami vyzerá každý outfit výnimočne. Hlavnú roľu hraje sveter, na ktorý som pozerala už pred Vianocami. Počas vianočných nákupou v Ikea som ho zahliadla na jednej slečne a neskôr aj v obchode. Vtedy bolo jasno. Chutnučký náhrdelník mám z Mohita a je na ňom koloušek/srnka. Nakoniec rifle a tie sú z H&M, majú vysoký pas a sú super!

Aký je momentálne váš obľúbený outfit?

2 komentáre :

  1. Ten šedý svetr vypadá moc hezky! Já si poslední dobou potrpím na co nejvíc pohodlí, takže velké svetr, volná trička a tak podobně :))

    www.hilychee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten poslední outfit je super! :) Rifle mám z H&M ty samý a svetr je roztomilý!!
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥