pondelok 17. augusta 2015

Filozofia leta

Synne Ingeberg
pikčr: weheartit

Už dlhšie nad touto témou rozmýšľam, aká je filozofia leta? Vždy som dospela k tomu istému, pred letom všetci jedia zdravo, cvičia o 106, pestujú si tehličky a tešia sa na/z dokonalého bikini body. Akonáhle ale udrie polnoc 21.júna a.k.a oficiálny začiatok leta alebo zavanú prvé tropické teploty, ide všetko bokom. Zrazu zasa jeme v mekáči, pijeme colu, kašleme na pravidlá všetko. Leto je pre nás niečo ako oslobodenie, uvoľnená atmosféra, čas slobody. Nemusíte nič, môžete si dať dezert namiesto večere, môžete spať 12 hodín denne a nikto vám nemôže nadávať, pretože je predsa leto. Sú to prázdniny pre každého, nech už to znamená 2 mesiace alebo týždeň. Leto je porušovanie pravidiel, dvojmesačná anarchia. A po nej môžete opäť zasa prehovárať svoje tehličky nech vylezú. 

xxx

Dosť dlho sa na blogu nič nedialo a bolo to tým, že sa mi pokazil notebook. Po prebdených nociach a úvahách čo.s.ním.sakra.asi.je (dúfa, že ste to čítali s tým zastavením pri bodke, viete čo myslím - robotický hlas) som sa dočkala opravy a teraz už funguje ako hodinky. Za ten čas bez môjho najvernejšieho priateľa (čo ma privádza k myšlienke, že by som ho mala pomenovať, nejaké nápady?) som povymýšľala kopec článkov. 

1 komentár :

  1. Léto je ta část roku, kdy si k obědu dám zmrzlinu a k večeři nálož melounu, abych pak seděla venku, civěla na hvězdy, netopýry a světlušky a poslouchala cvrčky(a taky běhala na záchod-z toho pozdního melounu). Dvouměsíční anarchie, jak píšeš;)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥