piatok 13. novembra 2015

Batiste event


Ak ste správny blogový fanúšik, tak vám určite neuniklo, že sa v sobotu 7.11. konalo stretnutie blogerov s Batiste v hoteli MOODs. Bola som veľmi rada, že som sa na akcii zúčastnila, pretože produkty Batiste považujem za najlepšie a takto som sa o nich mohla dozvedieť viac. Na programe bola prezentácia o suchých šampónoch, v ktorej sme si vypočuli veľa zaujímavých informácií, a neskôr sme mohli vidieť aj hair show.




Ak vám fenomén zvaný Batiste unikol, tak vedzte, že sa jedná o značku suchých šampónov, ktorá je lídrom na celosvetovom trhu. Čo sa týka zloženia, tak funguje na báze škrobu a skvelou správou je, že nie sú testované na zvieratách. V súčasnosti ich môžete v ČR zohnať v DM drogérii, parfumérii Douglas a na webe KupKosmetiku.cz. Vybrať si môžete z trendovej edíciešpeciálnej edície s pridanou hodnotou (napríklad pre väčší objem) a z dvoch veľkostí: 200 ml (119,-kč/139,- kč) alebo 50 ml (69,- kč).



Čo sa akcie týka, tak tá bola ozaj skvelá! Môjmu oku neušli do detailu zladené dekorácie a iné drobnosti, ktoré potešia snáď každého. Mali sme dosť času na ochutnávku pripraveného jedla, fotenie a rozoberania toho, čo je nové. Potom sme sa presunuli na prezentáciu v ktorej sme sa dozvedeli niečo o značke. Osobne ma najviac zaujala informácia, že Batiste trendové edície sú inšpirované aktuálnymi módnymi trendmi. Okrem toho sa napríklad každé 2 sekundy v Anglicku predá jeden produkt Batiste. Mohli sme vidieť aj suché šampóny v akcii v rukách profesionálnej kaderníčky, ktorá vykúzlila úžasné účesy behom niekoľko minút, a vrcholom bolo krájanie torty, ktorá bola síce skvelá, ale centimetrová vrstva fondánu odrovnala aj mňa.



Celkovo hodnotím akciu viac ako pozitívne, všetci boli neuveriteľne milí a ja som opäť raz rada za takúto príležitosť. Teším sa na vás pri ďalšom článku, medzitým sa majte krásne.





3 komentáre :

♥ Ďakujem za váš komentár ♥