pondelok 4. apríla 2016

MAREC [life in pictures]


Marec bol pomerne výživný mesiac, aj napriek tomu, že fotky to úplne nedokazujú, pretože ich je tak polovičný počet.. Mali sme jarné prázdniny, veľkonočné prázdniny a tak rôzne. Na prvej fotke môžete vidieť môj outfit do opery na Snehovú kráľovnú. Mala som nové šaty zo Zary a čierny rolák z F&F. 



Druhý skvelý zážitok bol koncert Mariny. A vidíte moju snahu o peknú fotku. 


Podarilo sa mi aj tento rok dostať na MBPFW, konkrétne na benefičnú dražbu pre nadáciu Terezy Maxové, spojenú s módnou prehliadkou madridskej návrhárky. Večer bol zaujímavý, vybralo sa veľa peňazí  na štipendiá a sedela som za Adamom Mišíkom (wauwau),


Okrem iného bola samozrejme Veľká noc, ktorú som tento rok nejako oželela, ale aj tak mi to nedalo a vytvorila som aspoň malú výzdobu. Cez veľkonočné prázdniny som sa dopozerala na TW (držím teraz smútok), dala si veľkonočnú kúpeľ, bola s D. na matějskej a v meste. 


Novinkou v mojom šatníku sú topánky Nike Tavas v čiernej farbe. Po týždni nosenia už ich mám úplne zaprasené, ale sú pohodlné a všetci mi ich chvália (och).


Keďže už je vonku konečne jar, využila som zopár dní aj na fotení. Snažím sa viac experimentovať s fotkami a ich úpravou a veľmi ma to baví, tak tu máte jeden exemplár. 


A ešte veľkonočný zajačik, ktorý mi robil spoločnosť pri Maze Runner maratóne. Super film a hlavne super Dylan. V utorok po prázdninách sme s triedou išli večer do divadla a dalo nám to všetkým riadne zabrať, mňa osobne predstavenie nijako neoslovilo a oveľa radšej si zájdem na balet, navyše sme mali dosť od veci miesta a priestoru na nohy tam bolo menej ako v lietadle. 

Dúfam, že ste si aj vy užili ďalší mesiac tohto roku.

2 komentáre :

  1. Moc se mi líbí tvé fotky a takové články miluju! Jsou oddechové, takže akorát pro mně! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Rovnako ako Sofie, takéto články milujem! Krásne fotky a závidím koncert :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥