sobota 3. decembra 2016

Október + November { life in pictures }


Ahojte, vítam vás pri treťom blogmas článku, ešte ich bude 21, takže si ma poriadne užijete. Dnes som si pre vás pripravila októbrové a novembrové fotky, taký poriadny random už tu dlho nebol. 


V októbri sa konal Zootlet, tentoraz v Pragovke, ktorú mám doslova za rohom, tak by bola škoda nejsť sa pozrieť. Spoločnosť mi robila mamina a obe sme čo to nakúpili. Pôvodne som mala v pláne zohnať už nejaké vianočné darčeky, ale nič som neobjavila, tak som urobila radosť aspoň sebe, kúpila som si hrnček, ktorý chcem použiť ako kvetináč, a Equa fľašu. Celkovo hodnotím akciu dvomi a pol hviezdičkami.
  


Nie som človek, ktorého veľmi užije na vychádzky, ale raz som si tak povedala, že by som sa mohla ísť prejsť. Nuž a bol to veľmi príjemne strávený čas. Zobrala som so sebou aj Nelly a obe sme si to veľmi užili.



Neviem, či ma sledujete na instagrame, ale mali by ste (@ema_bar), ale toto je také behind the scenes jednej z mojich fotiek. 


Ďalší foto-deň bol s D., kedy som ju vytiahla von a nakoniec sme skončili všade možne a než sme sa dostali do parku, bola nechutná tma. 


V októbri nám do rodiny pribudol nový člen a tak sme s maminou išli na Slovensko. Som pomerne veľký odporca jesene, ale tie krásne stromy okolo diaľnice (irónia) mi nedali a musela som svoj vzťah k tomuto ročnému obdobiu prehodnotiť.
  


Jednou z mála výhod toho, že slnko vychádza pomerne neskoro je, že ho aspoň občas vidím vyjsť. 


Myslím, že vás o chvíľu priam zahltím jedlom. Hlavne raňajkami, tie sú mojim najobľúbenejším jedlom dňa. Na obrázku mám sójový jogurt, buchtu a zelený čaj. Nič svetoborné alebo fotogenické ja viem. 
  

V poslednej dobe som sa často nachádzala blízko Národní třídy a tak som sa bola pozrieť v mojom obľúbenom antikvariáte. Odniesla som si knihu, ktorú mi ešte na základnej odporučil môj češtinár, ale nikdy som ju neprečítala a tri pohľadnice na ktorých je naozaj niečo napísané, prišlo mi to dosť zaujímavé, tak som si ich vzala. Mimochodom cena nákupu 63 kč. 

Ako ste si užili jeseň vy?

1 komentár :

  1. Moc pěkné fotky, mám ráda tenhle druh článku, přijde ti tak, jako mně, že ale nejsou tolik čtené, jako jiné?

    www.fakynn.blog.cz

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥