streda 8. júla 2015

rip kaktus

Beátka napravo 

Strašne dlhú dobu som písala o veciach o ktorých som vlastne ani nechcela, tak preto píšem tento článok. Dnes odišla moja kaktusia slečna Beátka, už dlhšiu dobu bola v horšom stave a dnes definitívne opustila tento svet. Chcela som ju skontrolovať, pozrieť korene a zistiť čo ďalej... No jej vrchná časť mi jednoducho zostala v ruke a tak som vedela, že už je koniec. Dočkalo sa jej dôstojného krátkeho pohrebu a mne je za ňou smutno. Už žiaden kaktus nebude ako ona. Pamätám sa, keď som si ju priniesla domov a akú som mala hroznú radosť. Beátka dúfam, že sa budeš mať v kaktusom nebi dobre a odpustíš mi, že som tak trochu dopomohla k tvojej smrti, odpusť mi, nikdy na teba nezabudnem.

A vás milí čitatelia prosím o minutu ticha... 

takto poznáte, že nemáte kamarátov. osamelosť lvl 78,9%. ale aj tak mi bude moja kaktusinda chýbať. ♡♡♡

3 komentáre :

  1. Chudák :/
    (každopádně, skvělá fotka)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chudinka malá, snad se má v nebíčku plném kaktusů dobře a nic jí nechybí, jako u Tebe:)) Jinak chválím článek, pobavila jsem se (i když bych neměla - já černý humor ráda :-D)
    Ježkovy voči | Dede =)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mala som jeden kaktus, presnejšie bolo to aloe vera. Nikdy nemal meno, dostala som ho na moje prvé dospelácke narodeniny. Moje dve najdrahšie dúfali, že aspoň táto rastlina pri mne vydrží dostatočne dlho a nič sa jej nestane. Vydržal u mňa približne 3 a pol mesiaca. Uhynul, chudák. Takže, tak sa zdá, že pre mňa budú efektívnejšie skôr nejaké skalky. (A vlastne, čoby! Ku kaktusu som dostala aj jantár a aj ten som niekde stratila, tak teda radšej nič pre mňa len slová)
    Máš len tieto tri kaktusy? :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ Ďakujem za váš komentár ♥